Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Uysal, Burhaniye için soluğu Ankara'da aldı

Başkan Uysal, Burhaniye için soluğu Ankara

Burhaniye İlçe Belediyesi'ni AK Parti adayı Necdet Uysal'ın kazanmasıyla birlikte, ilçeye kazandırılması planlanan yatırımlar için Ankara'da AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ile buluşan Belediye Başkanı Necdet Uysal, ilgili bakanlıkları ziyaret etti.

Burhaniye İlçe Belediyesi’ni AK Parti adayı Necdet Uysal’ın kazanmasıyla birlikte, ilçeye kazandırılması planlanan yatırımlar için Ankara’da AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ile buluşan Belediye Başkanı Necdet Uysal, ilgili bakanlıkları ziyaret etti.
Burhaniye’ye kazandırılacak yatırımlarla ilgili olarak, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ile birlikte yatırımların takibini Ankara’da sürdürüyor.
Burhaniye Reşitköy Barajı için Gıda ve Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve DSİ yetkilileri ile görüşülerek, devam eden etüt sondaj çalışmalarının hızlandırılması ve bir an önce baraj inşaatına başlanması istendi.
Burhaniye Devlet yeni Hastanesinin de projeleri hazırlanırken, projenin Şubat ayı sonuna kadar bitirilerek ihale hazırlıklarına geçilip, yeni bir anlayış ile hazırlanan modern bir proje ile banyosu içinde olan bir ya da iki kişilik odaların yer alacağı hastane vatandaşların hizmetine sunulacak.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Ankara ziyareti hakkında yaptığı açıklamada, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınloğlu’na tüm Burhaniyeliler adına göstermiş olduğu ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Burhaniye’nin hak ettiği projeleri bir bir gerçekleştirebilmek için çok çalıştıklarını ve çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini bildiren Başkan Uysal, vatandaşlara hizmet edebilmek için yoğun gayret gösterdiklerini kaydetti.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı